Video: FSB kursandid korraldasid Moskvas autorongkäigu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost.
Kaader videost. Foto: youtube.com

FSB akadeemia värsked vilistlased tähistasid 21. juunil lõpetamist luksusautode rongkäiguga Moskvas. Rongkäigus osales 28 identset Mercedese G-klassi maasturit.

Kui sotsiaalmeediasse ilmusid fotod rongkäigust koos kõikide kursantide nimedega, ootas noori kukkesid noomitus. FSB kindralmajor Aleksander Mihhailov ütles Ren TV-le, et vähemalt pooled kursandid peaksid FSB ridadest lahkuma, ülejäänuid tuleks karistada noomitusega.

 „Seda loetakse üldiselt riigireetmiseks,“ märkis kindralmajor sotsiaalmeedias avaldatud andmete kohta. „See reetis täielikult agentuuri huvisid. Kes teab, millisel positsioonil need kutid töötama võivad hakata. Kuidas on võimalik, et juba FSB-s töötavast inimesest jõuavad pildid internetti?“

Üks kursantidest märkis aga, et kogu probleem oli ilmselt mustades Mercedestes. „Oleks me valgete Volgadega sõitnud, oleksime kiita saanud,“ ütles kursant nimega Vsevolod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles