Kas Farage’i tagasiastumise põhjustasid ähvardused? (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Farage Euroopa Parlamendis
Nigel Farage Euroopa Parlamendis Foto: SCANPIX

Ühe Suurbritannia Iseseisvuspartei (UKIP) liikme sõnul olid Nigel Farage’i tagasiastumise põhjuseks surmaähvardused ja reaalne oht tema perekonnale.  

Anonüümseks jääda soovinud UKIPi liige ütles, et Farage olevat ka politseile avalduse teinud seoses tema perekonna vastu suunatud ähvardustega. Ähvardused sagenesid märgatavalt pärast 23. juuni referendumit, kus rahvas otsustas Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise poolt.

Sotsiaalmeedias liikusid ringi ka sõnumid, mis ähvardasid Farage’i mahalaskmisega. Allikas ütles Daily Expressile, et Farage võttis selliseid sõnumeid väga tõsiselt.

Aasta alguses pidi Farage koos oma abikaasa ja lastega põgenema ühest Lõuna-Londoni pubist, sest UKIPi vastaste protesteerijate tõttu muutus nende jaoks olukord ohtlikuks.

Farage suurendas isiklike ihukaitsjate arvu, et olla oma turvalisuses Brexiti kampaania ajal kindel. Sellest hoolimata õnnestus ühel protesteerijal teda Nottinghami linnas peetud kampaaniaürituse ajal munaga visata.

Väidetavalt on Euroopa Liidust lahkumise kampaania tõttu kannatanud ka Farage pereelu. Endine UKIPi liider on mures oma abielu pärast ja avaldab kahetsust, et on saanud viimasel ajal oma lastega vähe aega koos veeta.

Eilse pressikonverentsi ajal ütles Farage: «Brexiti kampaania ajal ütlesin, et tahan oma riiki tagasi. Nüüd soovin ma tagasi saada oma elu.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles