Bostoni taksojuht leidis tagaistmelt suure summa raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise summa raha leidis Bostoni taksojuht oma auto tagaistmele jäetud seljakotist.
Sellise summa raha leidis Bostoni taksojuht oma auto tagaistmele jäetud seljakotist. Foto: SCANPIX

72-aastane Bostoni taksojuht Raymond MacCausland leidis ühel pealtnäha tavalisel laupäeval oma auto tagaistmelt 187 000 dollarit (umbes 170 000 eurot).

Klient palus taksojuhil ühe motelli juures peatuda ja 5 minutit oodata. Pärast poole tunni pikkust ootamist hakkas juht muretsema ja küsis motellist oma kliendi kohta. Majutusasutus polnud kirjeldatavat meest näinud.

Seejärel üritas taksojuht kotist mõnda dokumenti leida, mille abil reisija üles otsida. Dokumenti otsides avastas ta hoopis suure hunniku sularaha.

Pea 50 aastat taksojuhi ametit pidanud MacCausland otsustas ausa mehe kombel raha politseisse viia. Selgus, et kott rahaga kuulus kodutule mehele, kes oli just oma päranduse kätte saanud.

Politsei abil õnnestus reisija leida ja raha omanik suutis tšeki abil tõestada, et ta oli tõepoolest oma päranduse just kätte saanud. Taksojuht sai 100 dollari suuruse preemia.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles