Naine lahendas oma päritolu saladuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud laste keskuse leheküljel olev foto Carlina White`ist imikuna ja arvutitöötlus, milline ta paregu välja näha võib
Kadunud laste keskuse leheküljel olev foto Carlina White`ist imikuna ja arvutitöötlus, milline ta paregu välja näha võib Foto: SCANPIX

USAs lahendas üks naine, kes imikuna haiglast rööviti, oma päritolu saladuse.

Carlina White rööviti New Yorgis Harlemis asuvast haiglast 1987. aasta augustis, kui ta oli vaid 19 päeva vana, kirjutab CNN.

Lapseröövija andis talle nimeks Nejdra Nance. Ta elas Connecticutis tema juures ning pidas naist oma bioloogiliseks emaks.

Mida vanemaks White sai seda enam ta tundis, et ei kuulu sellesse perekonda ja ta asus oma päritolu uurima. Samuti ei meenutanud ta oma välimuselt oma pereliikmeid.

DNA-test näitas, et ta tegelik ema on Joy White`i nimeline naine, kellelt 1980. aastate lõpul ta laps haiglast rööviti. Laps oli pikalt pärast sündi haiglas, kuna tal oli kõrge palavik.

Saladus lahenes, kui Carlina White kontakteerus USA kadunud laste keskusega. Keskuse leheküljelt leidis ta foto, millele arvas end olevat.

Keskuse abil leidis White lõpuks oma bioloogilise ema ja helistas talle. Ema ja tütar kohtusid möödunud nädalal esimest korda.

Joy White`i tütre röövimist haiglast kajastas USA meedia siis laialdaselt, kuid politseil ei õnnestunud last leida.

Haiglast öeldi siis politseiuurijatele, et last nähti ühe meditsiinitöötaja riietuses naise süles.

Politsei uurib nüüd Carlina White`i kasvatanud naise osalust lapseröövis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles