Kuus Ukraina linna kandideerivad Eurovisiooni korraldajaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta Eurovisiooni võitja Jamala.
2016. aasta Eurovisiooni võitja Jamala. Foto: TASS/Scanpix

Kõik kuus linna, kes väljendasid soovi võõrustada 2017. aasta Eurovisiooni lauluvõistlust – Kiiev, Dnipro (endine Dnipropetrovsk), Lviv, Odessa, Harkiv ja Herson – saatsid õigeaegselt oma avaldused Ukraina riiklikule telekompaniile, edastas Esimese kanali pressiteenistus.

«Taotlejad-linnad kogusid operatiivselt kokku kõik vajalikud dokumendid ja materjalid ning edastasid need Ukraina riiklikule telekompaniile enne 8. juulit, seetõttu läbisid esimese valikusõela kõik kuus,» seisis teates.

Valiku teises voorus vaatlevad Ukraina riiklik telekompanii ja korralduskomitee avaldusi, et esitada need 21. juulil toimuvale Eurovisioon-2017 korralduskomitee istungile.

Lisaks saab 20. juulil kogu Ukraina näha taotlejalinnade pakkumisi saates «Linnade lahing», mis läheb otse-eetrisse Ukraina televisiooni ja raadio esimesel kanalil. Saates osalevad kõikide linnade esindajad, asjatundjad, meedia esindajad, muusikud ja Eurovisiooni fännid.

Ukraina riiklik telekompanii tänas taotlejalinnu algatuslikkuse ja soovi eest võõrustada lauluvõistlust ning nõutavate dokumentide kiire ja põhjaliku ettevalmistuse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles