Mees läitis ennast Frankfurdi rongijaamas põlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankfurdi rongijaam
Frankfurdi rongijaam Foto: Reuters/ScanPix

Pealtnägijaid vapustas sündmus, kus üks keskealine mees ennast Frankfurdi rongijaamas põlema süütas, vahendab The Local. 

Pealtnägijate sõnul oli 62-aastane mees juba mõnda aega rongijaama ühes kohvikus aega veetnud. Seejärel võttis ta eile umbes kella 1 ajal päeval kohaliku aja järgi seljast oma särgi ja valas ülakeha üle süütevedeliku taolise ainega.

Järgnevalt oli näha vaid leeke. Ennast põlema süütanud, jooksis mees jaamast välja ja mitmed ruttasid teda aitama. Kohale kutsuti tuletõrjujad ja meedikud, kes mehe haiglasse viisid.

Politsei raporti kohaselt oli tegemist enesetapukatsega ja enda läitmise tagajärjel katavad mehe keha kolmanda astme põletused. Samuti said sarnaseid vigastusi osad teda aitama rutanud pealtnägijad.

Üks Frankfurdi rongijaama kohviku töötaja sõnas, et kõnealune mees oli kodutu ja seal varemgi ringi uidanud, kuid polnud kunagi varem midagi teinud, et endale tähelepanud tõmmata.

«Mulle jäi mulje, et ta ei teadnud, mida teeb. Kui möödakõndijad leeke nägid, hakkasid mõned neist karjuma. Leegid olid väga kõrged,» sõnas kohviku töötaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles