Venemaal Habarovski krais mõrvati viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ööl vastu  eilset tapeti Habarovski krai Berjozovõi külas viis kohalikku elanikku, roimas kahtlustatavad on kinni peetud, ütles Venemaa uurimiskomitee piirkonnajuht Sergei Norets täna ajakirjanikele.

Kahe mõrvatu surnukehad leiti ühest korterist, veel kolm laipa abimajandist, kaks ohvrit olid juhutöölised.

Esialgsetel andmetel võtsid neli meest ööl vastu kolmapäeva ühes korteris napsu. Nende vahel sigines tüli, mille käigus kaks 21-aastast kahtlusalust pussitasid surnuks oma joomakaaslased, kellest üks oli 1999. aastal sündinud alaealine.

Seejärel läksid mõrtsukad abimajapidamisse, kus olid ennist tööd teinud. Nad leidsid vagunelamutest kaks magavat juhutöölist. Kahtlusalused pussitasid surnuks nemadki.

Juurdluse järgi tapsid noormehed seejärel ka majandi peremehe, sest see oli neile maksnud töö eest vähem kui kokku lepitud.

«Julmad tapmised paljastati kiiresti tänu uurijate ja politseinike asjatundlikule tööle,» märkis Norets.

«Mõlemad kahtlusalused on varem kohtu all olnud: üks huligaansuse, varguse, tapmisähvarduse ja kergete kehavigastuste tekitamise eest, teine varguse eest. Kumbki ametlikult kusagil ei töötanud,» ütles Norets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles