Londonis Hyde Parkis sai kolm inimest pussitada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katkend videost

Kolm inimest, nende seas ka üks politseitöötaja, sai Hyde Parkis pussitada, kui pargis korraldatud «veesõda» muutus vägivaldseks, vahendab Independent.

Korrakaitsjate pihta visati veepudeleid ja muid esemeid peale seda, kui Hyde Parkis kogunenud rahvahulk muutus vaenulikuks. Sündmus leidis aset kella 21 paiku eile õhtul.

Ühte politseinikest pussitati ning teine sai viga visatud veepudelist. Mõlemad on viidud haiglaravile ning nende vigastused ei ole eluohtlikud.

Politsei andmetel on saanud pussitada veel kaks inimest. Mõlemad on toimetatud haiglasse. Nende tervislik seisund ei ole teada.

Vägivald puhkes selle aasta seni kuumimal päeval, mil temperatuur tõusis Londonis üle 32 kraadi. Paljud inimesed olid kogunenud Hyde Parki jahutust otsima.

Sotsiaalmeedias postitatud videotest on näha Hyde Parki ümbruses hulganisti noori inimesi. Üks sotsiaalmeedia kasutaja väidab, et rahutused algasid sellest, et politsei palus rahvahulgal muusika kinni keerata. Sellele järgnes veepudelite ja muude esemete loopimine korrakaitsjate pihta.

Korrakaitsejõud on jäänud ümbruskonda patrullima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles