Taanis komistas Pokémon Go mängur laiba otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile õhtul Taani lõuna osas, Odenses kohaliku aja järgi kell 22 digitaalseid deemoneid tagaajanud noormees leidis kuivenduskanalist laiba, teatas kohalik politsei.

«Laip oli seal vedelenud juba mõnda aega ning oli tuule ja ilma poolt rappida saanud,» kirjutati politsei pressiteates.

Avalduses märgiti, et hetkel pole veel selgunud kannatanu sugu, vanus ega isik. Politsei sõnul ei ole tõenäoliselt tegu kuritööohvriga, kuid kindlasti käivad nad läbi politsei kadunud inimeste nimekirja.

Sarnasest juhtumist raporteeriti juuli alguses ka USA-s, Wyomingus, kus 19-aastane Pokémon Go-d mänginud naine sattus samuti vees ulpiva laiba otsa.

Mäng on Taanis saavutanud niivõrd laialdase populaarsuse, et Taani politsei on pidanud väljastama Pokémoni mänguritele käitumisjuhised, kus rõhutatakse muu hulgas, et eramaale sisenemine on keelatud ning  soovitatakse mängides aeg-ajalt ka pilku telefonilt tõsta, et mitte liiklusõnnetustesse sattuda. Hiljuti väljastas deemonite jahtijatele hoiatuse ka Taani tehnikaülikool, kes püüdsid sisse tungida ülikoolile kuuluvale ehitusplatsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles