Suurbritannia veepargis uppus viieaastane poiss

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosworthi veepark.
Bosworthi veepark. Foto: Kuvatõmmis

Suurbritannia keskosas asuvas Bosworthi veepargist leiti eile viieaastane poiss, kes hiljem haiglas suri. Juhtunuga seoses on kinni peetud poisi vanemad.

Suurbritannias Bosworthi veepargis juhtunud õnnetuse tagajärjel suri viieaastane poiss, kirjutas Briti päevaleht The Guardian.

Eile pärastlõunal leiti Bosworthi veepargis asuva Siniseks laguuniks nimetatud veekogu põhjast Charlie Dunn. Poissi püüti kohapeal elustada ning meedikud jätkasid elustamist ka teel Warwickshire'i haiglasse, kus laps suri.

Väidetavalt tõi poisi basseinist välja 11-aastane poiss, kes leidis Dunni, otsides veekogu põhjast oma ujumisprille.  

Juhtumiga seoses on vahistatud surnud poisi ema ja kasuisa, kellega koos laps veeparki oli tulnud, teatas Leicestershire'i politsei.

Poisi tädi, Lisa-Jane Wood, kirjutas sotsiaalmeedias, et poiss oli vanematelt küsinud, kas ta tohib oma õe juurde mänguväljakule mängima minna. «Mis juhtus teel sinna, pole praegu teada ja võimalik, et ei saadagi kunagi teada.»

Wood lisas, et poisi ema on lapseootel ja ei tundnud end hästi, tema elukaaslane aga oli auto juures ja valvas nooremat last.

Kui vanemad mänguväljakule jõudsid, polnud seal Charliet. Veekogu juurest mööda kõndides märkasid nad, kuidas poissi veest välja tassitakse. «Nad tundsid ta pükste järgi ära,» lisas Wood.

«Me ei saa kunagi teada, mis seal juhtus, aga see on miski, millega see perekond peab elama elu lõpuni.»

Politsei palub inimestel õnnetuse põhjuste üle mitte spekuleerida, vaid edastada neile kogu info, mis võib juhtumi uurimisel abiks olla.

Märgil, mis on veeparki üles seatud, on kirjas, et vanemad ei tohi lapsi pargi alal järelvalveta jätta.

Veepargi veebilehel on kirjas, et Siniseks laguuniks nimetatud veekogu on koht, kus lapsed lõbutseda saavad. «Kristallselge sinine vesi kutsub lapsi suplema, samal ajal kui vanemad saavad laguuni ääres kuldsel liival lõõgastuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles