Saksamaal ründas mees inimesi matšeetega, üks inimene hukkus (17)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaal ründas mees tänaval matšeetega inimesi.
Saksamaal ründas mees tänaval matšeetega inimesi. Foto: Bild

Saksamaa edelaosas Reutlingenis ründas täna õhtupoolikul 21-aastane Süüria põgenik tänaval jalutanud inimesi matšeetega, rünnaku tagajärjel hukkus üks ja vigastada sai kaks inimest, vahendas ajaleht Bild.

Politsei sai rünnaku kohta teate kohaliku aja järgi kella 16.30 paiku. Praeguseks on selgunud, et matšeetega mees läks Listplatzi väljakul asuva kebabiputka lähistel ühe naisega tülli ja ründas teda. Naine sai aga eluohtlikke vigastusi ja suri sündmuskohal, kirjutab presseportal.de. Ajalehe Bild andmetel oli hukkunud naine rase. Väidetavalt töötas ta restoranis «Mangal» koristajana.

Politsei hoiab ründajat kinni. Foto: Bild.
Politsei hoiab ründajat kinni. Foto: Bild. Foto: Bild

«Vägivallatseja oli täiesti arutu,» rääkis üks pealtnägija ajalehele Bild.

Pealtnägija sõnul lõppes rünnak alles siis, kui sõiduauto BMW juht gaasi andis ja mehele otsa sõitis. Seejärel pidas politsei ründaja kinni, ent enne jõudis kurjategija vigastada veel üht naist ja meest.

Nüüdseks on selge, et ründaja näol on tegemist 21-aastase varjupaigataotlejaga Süüriast.

Saksamaa politsei teatel oli mees neile juba varasemast tuttav, kuna ta on ka varem teistele inimestele vigastusi tekitanud. Ent täna aset leidnud ründe motiiv on politsei kinnitusel veel ebaselge.

Kohalike meediakanalite andmetel on tegu üksikründajaga ning ohtu teistele Reutlingen’is viibivatele inimestele praegu ei ole. Politsei sõnul ei viita miski sellele, nagu rünnak oleks seotud terrorismiga, kirjutas Reuters.

Reutlingeni linn. Allikas: Google Maps.
Reutlingeni linn. Allikas: Google Maps. Foto: Google Maps / Ekraanitõmmis
Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles