Süürias valitsusväed kutsusid opositsiooni Aleppos alla andma (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleppo linnapilt on täis mahajäätud ning puruks pommitatud hooneid. Pildil on Lemruni linnaosa Loode-Aleppos, kus valitsusväed opositsiooniga tulevahetust peab.
Aleppo linnapilt on täis mahajäätud ning puruks pommitatud hooneid. Pildil on Lemruni linnaosa Loode-Aleppos, kus valitsusväed opositsiooniga tulevahetust peab. Foto: GEORGE OURFALIAN/AFP

Süüria valitsusväed jätkasid täna Aleppo loodeservas pealetungi ning kutsusid positsioonivõitlejaid relvi loovutama ja alla andma, teatasid aktivistid.

Valitsusväed tugevdasid piiramisrõngast Aleppo mässuliste kontrolli all olevate linnaosade üle, kus elab umbes 300 000 inimest.

Valitsusvägede kätte on langenud suur osa Aleppo Layramouni piirkonnast. Süüria riigitelevisioon teatas, et väejuhatus teavitab piirkonna elanikke tekstisõnumitega, et armee on loonud mitu turvakoridori elanikele, kes soovivad rünnatavatest piirkondadest lahkuda.

Armee kinnitas, et jätkab Aleppo elanike varustamist eluks vajalikuga, kuid kutsus mässuliste kontrollitavate alade elanikke «palgasõdureid ja võõrvõitlejaid» minema lööma.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles