Koolivaringus hukkunud õpilaste klassijuhataja sooritas enesetapu

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beljajevka kooli varingus hukkus viis teismelist tüdrukut.
Beljajevka kooli varingus hukkus viis teismelist tüdrukut. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Venemaal eile ühes keskkoolis juhtunud varingus surma saanud viie õpilase klassijuhataja võttis endalt lõppenud ööl ise elu.

 

Beljajevka kooli naisõpetaja surnukeha leidis hommikul garaažist tema mees, vahendasid Interfax ja RIA Novosti.

Uurali mägedest edelasse jääva Orenburgi oblasti uurimisorganid alustasid juurdlust ning üritavad juhtunu asjaolusid selgeks teha, kontrollides ka võimalikke seoseid eilse tragöödia ja enesetapu vahel, teatas prokuratuuri pressiesindaja.

Beljajevka koolis varises eile sisse osa välisseinast koos treppidega esimesest-kolmanda korruseni. 11. klassis õppinud viis tüdrukut said surma ning erinevate vigastustega viidi haiglasse veel kuus õpilast.

Vene meedia andmetel käis koolis varingu hetkel juba evakuatsioon, sest 1960. aastatel ehitatud maja seintesse ilmusid praod, kui renoveerimistööde käigus eemaldati esimeselt korruselt puidust aknaraame, et asendada need moodsamate plastikakendega.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles