Kölni politsei pidas kinni tööbüroo töötajat ähvardanud relvastatud isiku (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Police patrol at the main railway station in Munich, southern Germany, Saturday, Jan. 2, 2016. Police are maintaining a heightened presence following warnings of a planned attack on New Year's Eve. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Police patrol at the main railway station in Munich, southern Germany, Saturday, Jan. 2, 2016. Police are maintaining a heightened presence following warnings of a planned attack on New Year's Eve. (Sven Hoppe/dpa via AP) Foto: Sven Hoppe/AP

Kölni politsei viis läbi operatsiooni seoses väidetava relvastatud isikuga tööbüroo hoones. Kahtlusalune on kinni peetud ning vigastatuid ei ole. 

Tunnistajate sõnul liikus Kölni tööbüroos ringi relvastatud isik. Politsei piiras hoone sisse ja andis inimestele käsu siseruumides püsida. Seejärel kontrolliti hoone üle ja midagi ohtlikku ei leitud. 

Kölni politsei sõnul vigastatutest teateid ei ole. 

Intsidendiga seoses peeti kinni viis välismaise päritoluga inimest, kellest neli on nüüdseks vabastatud. Üks on endiselt vahi all. 

Briti väljaande Express andmetel vajutasid tööbüroo töötajad paanikanuppu, sest nad tundsid end hoones viibinud isikute tõttu ohustatuna.  

Üks tööbüroos viibinud isikutest oli ähvardanud töötaja tappa. Seejärel olevat hoones märgatud noaga naist. Politsei hinnangul oli tõenäoliselt tegu valeinfoga. 

Saksa väljaande Bild kohaselt oli intsident seotud eile õhtul ühes pagulaskeskuses toimunud tüliga, mille käigus kaks sisserändajat ähvardasid üksteist tappa. 

Ärevad teated tulid vaid mõni tund pärast liidukantsler Angela Merkeli pöördumist seoses hiljutiste rünnakutega Saksamaal. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles