Bieber ei nõustunud 5 miljoni dollari eest Vabariiklastele esinema (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: AP/Scanpix

Justin Bieberil oleks olnud elu suurim palgapäev, kuid laulja keeldus esinemast Vabariiklaste parteikongressil ka 5 miljoni dollari eest.

Bieber keeldus Vabariiklaste pakkumisest esineda kongressil 45-minuti pikkuse kavaga. Tal keelati Trumpi või Vabariiklaste kongressi teemadel sõna võtmast.

Kuigi Bieber kaalus algselt võimalust, leidsid mänedžer Scooter Braun ja artisti plaadifirma CAA, et pakkumine on liiga poliitiline ning otsustasid selle tagasi lükata.

Bieberit on kahtlustatud Trumpi-fänluses, kuna mees on märkinud sotsiaalmeedias Vabariiklaste esinumbrile poolehoidu. Siiski ei saa laulja presidendivalimistel oma sõna sekka öelda, kuna on kanadalane.

Bieberi mänedžer Scooter Braun on aga kindlasti Clintoni poolehoidja ning korraldas isegi eelmisel aastal Demokraatide kandidaadi toetuseks tulukogumisõhtu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles