Pokemone jahtinud vanemad jätsid sülelapse üksi koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasad Brianne Daley ja Brent Daley.
Kaasad Brianne Daley ja Brent Daley. Foto: Pinal County Sheriff’s Office

Abielupaari USA edelaosas Arizona osariigis asuvasse elumajja kohale kutsutud korrakaitsjad leidsid koduukse eest 2-aastase paljasjalgse lapse, seljas vaid T-särk ja mähe, vahendab Washington Post.

«Lapse nägu oli punane, higist märg ja must,» kirjutati Pinali maakonna šerifi teates.

Õue pealt leiti pere kolm koera, aga mitte lapsevanemaid. Lõpuks suutsid ametivõimud siiski poisi isa telefoninumbri tuvastada.

«Politsei kõne peale, kes teavitas meest tema üksijäetud lapsest, vastas mees «Mida iganes» ja katkestas kõne,» märgiti teates.

Poisi vanemad 27-aastane Brent Daley ja 25-aastane Brianne Daley vahistati. Abielupaar ütles ametivõimudele antud tunnistuses, et nad mängisid Pokemon Go-d ning jätsid mängutuhinas lapse järelevalveta.

«Oleme küll varasemalt teinud hoiatavaid teadaandeid, et inimesed nutitelefoniga mängides oma enda turvalisust ei unustaks, aga me ei oleks kunagi tulnud selle peale, et vanemad hülgaksid Pokemon Go mängimiseks oma lapse,» ütles šerif Paul Babeu, lisades, et Daley'd viibisid kodunt eemal ligikaudu 90 minutit.

Ametivõimud said sündmuse kohta vihje lapsevanemate naabritelt.

Kui paar lõpuks koju jõudis, ütlesid nad uurijatele, et olid käinud kütust ostmas ja hetkel kui nad kodust lahkusid, laps magas. Pärast vahistamist muutsid nad oma ütluseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles