Trump proovib kampaaniat taaskäivitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste partei presidendikandidaat Donald Trump.
Vabariiklaste partei presidendikandidaat Donald Trump. Foto: Evan Vucci/AP

Vabariiklaste partei presidendikandidaat Donald Trump on erinevate pollide andmeil kaotamas oma toetust, mistõttu peab ta täna Detroidis majanduspoliitilise.

Trump proovib kampaania taaskäivitamisega lahendada probleeme, mis on tekkinud seoses kukkuva toetusega valijate hulgas ning vähese usaldusega Vabariikliku partei juhtidelt.

Täna sõidab Trump Detroiti, et kõneleda majanduspoliitikast, mis peaks vastanduma demokraatide kandidaadile Hillary Clintonile.

Paljud vabariiklased on muutusi Trumpi retoorikas juba nädalaid oodanud. Nende arvates peab Trump enda skeptikute häälte võitmiseks end jäädavalt muutma.

Mitmete vabariiklaste arvates on osa probleemist Trumpi kampaania juhtimine, mida ärimees käsitleb nagu pereäri. Teatavasti on Trumpi lapsed tema nõustajad ja lähimad abilised. Seetõttu ei ole Trump suutnud luua tugevaid sidemeid partei toetajate ja aktivistidega, kes kandidaati vajalikel hetkel aidata suudavad.

Eelmisel nädalal kogusid hoogu ka teated vabariiklastest, kes lahkusid parteist, et toetada Libertaarse partei presidendikandidaati Gary Johnsonit või isegi Hillary Clintonit. Intsidendid leidsid aset pärast seda, kui Trump kritiseeris Iraagis hukkunud USA sõduri vanemaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles