Video: USAs kaotas mõrv-enesetapu läbi elu viieliikmeline pere

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei uurima Pennsylvanias Sinking Springis maja, kus Shortide pere elas
Politsei uurima Pennsylvanias Sinking Springis maja, kus Shortide pere elas Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Pennsylvanias Sinking Springis kaotas elu pere, kelle väikesele tütrele oli tehtud südamesiirdamine, kuid nad ei leidnud tema jaoks õigeid ravimeid.

Politsei teatel võis tegemist olla mõrv-enesetapuga, sest kõigil pereliikmetel on näha tulistamisjälgi, edastab BBC.

Elu kaotasid 40-aastane Mark Short, ta naine, 33-aastane Megan Short ning nende lapsed vanuses kaheksa, viis ja kaks eluaastat.

Pere oli viimati USA meedias 2014. aastal, kui tütar Willow Shortile tehti kuuekuusena edukas südamesiirdamine, kuid pärast seda tekkisid mitmed meditsiinilise probleemid. Nüüdseks kaheaastane laps vajas ravimeid, et organism ta uut südant ei tõrjuks, kuid neid ravimeid saab USAs vaid arstide erikorralduse alusel ja nende transport patsientideni võtab aega.

Megan Short kirjutas enne surma oma blogisse, et tal on tütre ja pereprobleemide tõttu posttraumaatiline stress ja ta on kogenud perevägivalda.

«Arvan, et see ei lähe kunagi täiesti mööda, kuid teraapia, ravimid, toetus võivad aidata. Tegeledes iseendaga saan jagada oma kogemusi neile vanematele, kes on samas olukorras kui mina ja nad teadku, et nad ei ole üksinda,» kirjutas Short.

Väidetavalt tahtis Megan Short pere juurest lahkuda, kuna ta stress oli tütre tõttu väga kõrge ning ta läks abikaasaga tülli. Paar oli koos olnud 16 aastat.

Naine otsis sotsiaalmeedias abilisi, kes aitaksid tal 6. augustil välja kolida, kuid just sel päeval hukkusid kõik pereliikmed.

Politsei teatel leiti pere kodust kirjutis, mis viitab mõrv-enesetapule ning ühel vanemal oli surnukehade leides relv käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles