Kaheksa-aastane tüdruk sattus Prantsusmaal telklas seksuaalse rünnaku ohvriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Esmaspäeva öösel toimus telklas seksuaalne rünnak kaheksa aasta vanuse tüdruku vastu Lõuna-Prantsusmaal Ardeche`i piirkonnas. Politsei otsib süüdlast.

Lõuna-Prantsuse politsei on alustanud ründaja otsimist peale seda, kui kaheksa aasta vanuse Taani tüdruku vanemad teatasid, et nende tütart oli telgis seksuaalselt rünnatud.

Tüdruk oli oma vanematega telklapuhkusel populaarses Saint-Alban-Auriolles` kuurortis. Politseiraporti kohaselt magas tüdruk üksi oma telgis, kui tema karjeid kuuldi.

Juhtunu üksikasjad on ebaselged, kuna politsei pole veel tüdrukut intervjueerinud. Prantsuse meedia sõnul näitas arstlik komisjon, et tüdruku kehal on muljumisjälgi.

Intsident meenutab Ardache'i piirkonna telklates 2010. ja 2012. aasta vahel toimunud vägistamisjuhtumeid. Ka need rünnakud toimusid öösiti ja ohvriteks olid noored tüdrukud vanuses kuus kuni seitseteist eluaastat.

Telklad tõstsid turvataset kuni politsei viimaks ründaja tabas. Kolmekümnendates eluaastates Sebastien Dutheilile mõisteti 14 aasta pikkune vangistus, mida ta siiani kannab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles