Pildid ja video: Trump Toweril roninud mees tahtis kohtuda Donald Trumpiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ronis paarikümne aastane mees New Yorgis Manhattanil asuvale Trump Tower pilvelõhkujale, politseil kulus ta sealt kättesaamiseks kaks tundi.

USA meedia teatel jõudis Virginiast pärit mees ronida iminappade abil 21. korruseni, kus politseinikud ta avatud aknast sisse tõmbasid.

Ronija selgitab Youtube´i jõudnud videol, et ta ronis kõrghoonele, kuna tahtis jõuda vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpini ja temaga vestelda. Donald Trumpi kampaaniakontor asub talle kuuluvas 58 korrusega kõrghoones Trump Toweris.  

Politsei võttis ronija kinni ja USA Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) agendid viisid ta haiglasse kontrolli.

Esimesed tähelepanekud Trump Toweril roninu kohta edastasid sotsiaalmeedia kasutajad, kes nägid teda kõrghoonel ja tegid temast fotod, mida edastasid Twitteris.

Sündmuskohale saabunud politsei üritas mehele teha selgeks, et ta ronimise lõpetaks, kuid see ei andnud tulemust, kuna mees vältis politseid ja jätkas ronimist.

New Yorgi politsei esindaja Bill Aubrey teatel ei olnud ronija eesmärgiks kedagi rünnata ega kahjustada, vaid jõuda Trumpini ja vabariiklasest poliitikuga kohtuda.

Trump Tower valmis 1983. aastal ja siis oli see Manhattani kõige kõrgem hoone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles