De Niro: Trump on täiesti segane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro Sarajevos.
Robert De Niro Sarajevos. Foto: SCANPIX

Ühendriikide näitleja ja produtsent Robert De Niro ütles eile pressikonverentsil Sarajevos, et vabariiklasest presidendikandidaat Donald Trump ei tohiks ametisse kandideerida, kuna ta on täiesti segane.

Miljardärist ärimees Trump, kes pürgib esimest korda ametisse riigiaparaadis, on saanud oma vastuoluliste väljaütlemiste eest tugevat kriitikat.

De Niro kommenteeris Trumpi tegevust Sarajevos Martin Scorsese filmi «Taksojuht» neljakümnenda aastapäeva puhul korraldatud digitaalse versiooni esitlemisel.

«Ma ei tea, minu arust on hullumeelne, et inimestele Donald Trump meeldib. Ta ei peaks üldse olema seal, kus ta hetkel on, nii et aidaku meid jumal,» sõnas De Niro aplausi saatel Sarajevo rahvusteatris.

«See, mida ta ütleb, on täiesti hullumeelne ja naeruväärne. Ta on täiesti segane,» lisas ta. «Ma arvan, et lõpuks on meedia siiski hakanud asjale reageerima.»

Trump on süüdistanud Ühendriikide meediat oma sõnade kontekstist välja rebimises. Muuseas on vabariiklaste kandidaat teinud ebasobivaid märkusi mehhiklaste, relvade, naiste, moslemite, sõjaveteranide ja oma vastaskandidaat Hillary Clintoni kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles