Pildid: kas Ivanka Trump käis Horvaatias puhkusel koos Putini pruudiga? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wendi Deng (üleval paremal) ja Ivanka Trump (üleval paremalt teine) Dubrovnikus puhkusel.
Wendi Deng (üleval paremal) ja Ivanka Trump (üleval paremalt teine) Dubrovnikus puhkusel. Foto: SCANPIX

Veidi vähem kui kuu aega pärast seda, kui Donald Trump sai USA vabariiklaste presidendikandidaadiks, on tema tütar Ivanka Trump teinud kurnavasse kampaaniasse väikse pausi ja sõitnud puhkama. Saksa tabloid Bild rõhutab, et asja teeb huvipakkuvaks tema väidetav reisikaaslane.

Horvaatias Dubrovniku linnas tehtud fotol poseerib Trump koos oma sõbranna Wendi Dengiga. Viimase näol pole tegu aga mitte ainult meediamogul Rupert Murdochi eksabikaasaga, vaid väidetavalt on Deng praegu ka Venemaa presidendi Vladimir Putini silmarõõm.

Selliseid kuulujutte on räägitud juba mõnda aega, kuid erilise hoo said spekulatsioonid sisse siis, kui väidetava armusuhte mõlemad osapooled end oma seaduslikest abikaasadest 2013. ja 2014. aastal lahutasid.

USA ajakiri US Weeklyle teatas üks Putini lähikondlane, et suhe olevat tõsine, kuigi paari pole avalikkuses kunagi koos nähtud. Uusaastaöö veetis Deng siiski Putini sõbra Roman Abramovitši juures.

Londoni Chelsea jalgpalliklubi omanik Arbamovitš on muu hulgas silma paistnud ka oma luksusjahtide armastusega ning Briti tabloidi Daily Mail väitel kinkis mees Putinile vahetult enne uusaastaööd 35 miljonit dollarit (31 miljonit eurot) maksva jahi.

Eriliselt pikantseks muudab Ivanka Trumpi ja Wendi Dengi suhtluse asjaolu, et endine USA Luure Keskagentuuri (CIA) juht Michael J. Morelli väitel on Donald Trump hoopiski Vene spioon.

Ivanka Trump (üleval keskel) ja Wendi Deng (üleval paremal) Horvaatias. Fotod: Scanpix
Ivanka Trump (üleval keskel) ja Wendi Deng (üleval paremal) Horvaatias. Fotod: Scanpix Foto: Marko Lukunic/PA Images
Foto: Marko Lukunic/PA Images
Keskel on Ivanka Trumpi abikaasa Jared Kushner.
Keskel on Ivanka Trumpi abikaasa Jared Kushner. Foto: Marko Lukunic/PA Images
Wendi Deng.
Wendi Deng. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles