Norra poliitik hoidis tütart kodukongis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Kohalik Lõuna-Norra poliitik mõisteti eile Aust-Agderi kohtus süüdi oma täisealise tütre röövimises ja kodukongi lukustamises, vahendab The Local.

Progressipartei liikmele määrati 120 päeva tingimisi vangistust kaheaastase katseajaga. Mees võttis teguviisi omaks, kuid ei tunnistanud oma süüd, väites, et tegi seda aitamaks oma tütrel uimastisõltuvusest vabaneda.

«Leevendava asjaoluna võttis kohus arvesse, et süüdistatav oli isana murtud oma tüdruku elustiili pärast. Lisaks ei soovinud tütar saada abi, mida tema isa arvates vaja oli,» seisis kohtuotsuses.

Mees ütles väljaandele Frolendingen, et kaebab otsuse edasi. «Ma ei nõustu süüdimõistmisega selle eest, et püüdsin oma tütre elu päästa,» sõnas ta.

Süüdistatav võttis omaks tütre röövimise kahe kaasosalise abiga eelmise aasta 1. juulil ning naise hoidmise koduses vangikongis eesmärgiga teda uimastitest võõrutada. Röövile järgneval päeval teatas tütar juhtunust politseisse.

«Pole oluline, kas ma lähen selle eest vangi. Mind on juba piisavalt karistatud kõigega, mida uimastisõltuvus meie perele kaasa on toonud,» ütles mees Agderpostenile.

Kohtuotsus kahe kaasosalise asjus määratakse hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles