Trumpi kampaania lubas sõnumit veelgi teravdada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump peab kampaaniakõnet Charlottes.
Donald Trump peab kampaaniakõnet Charlottes. Foto: Gerald Herbert/AP

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ei kavatse oma sõnumit pehmendada ja kavas on hoopis seda veelgi teravdada, et poliitik saaks olla "ehtsalt tema ise", teatas neljapäeval tema kampaaniameeskond.

Miljardär on viimaste arvamusküsitluste kohaselt kaotamas demokraatide kandidaadile Hillary Clintonile umbes kuue protsendiga, mille põhjuseks peetakse tema viimase aja teravaid väljaütlemisi ja sõnasõda teiste seas Iraagis langenud sõduri moslemiperekonnaga.

Trump tegi kolmapäeval taas muudatusi kampaaniameeskonnas, tuues selle tegevjuhiks Stephen Bannoni oma uudistevõrgust Breitbart News ja edutades strateegi ja analüütiku Kellyanne Conway kampaaniamänedžeriks.

Ümberkorraldus võeti ette 82 päeva enne valimisi ega ole esimene.

Seni Trumpi kampaaniameeskonda juhtinud Paul Manafort jätkab senises ametis.

Uurimisinstituudi Pew viimase arvamusküsitluse kohaselt leiavad 80 protsenti Trumpi valijatest, et elu on praegu viletsam, kui 50 aastat tagasi ja 70 protsenti on veendunud tuleva sugupõlve elu saab olema veel kehvem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles