Pildid ja video: mitmesse USA linna pandi Trumpi alastikuju, millel puudub kehaosa (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorki Union Square`ile püstitati eile vabariiklaste presidendikandidaati Donald Trumpi kujutav alastikuju. Samasugused kujud on ka San Franciscos, Los Angeleses, Clevelandis ja Seattle´is.

Reutersi teatel eemaldati New Yorgis olnud kuju linnavõimude käsul eile pärastlõunal, kuid teistes nimetatud linnades on kuju alles.

«Võimalik, et ka sellisel viisil saab Ameerika jälle võimsaks teha. Trump on oma suhtumisega sellise kuju ära teeninud,» tõdes üks anonüümseks jääda soovinud ameeriklane.

Teos kannab nime «The Emperor Ha No Balls» (Keisril ei ole mune), viidates samas, et kujul puudub peenis. Facebooki andmetel on mitmesse USA linna paigutatud Trumpi kuju tegijaks kunstnikekollektiiv Indecline.

«Need kujud ilmestavad mööduvat õudusunenägu ja võib-olla sügisel naerame Trumpi läbikukkunud katsele saada USA presidendiks,» teatasid kunstnikud.

Vabariiklane Trump on oma skandaalsete seisukohtadega endale palju vaenlasi tekitanud, ka ta parteikaaslased on hakanud tema vastu häält tõstma. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles