Putin: me ei kavatse Kiieviga suhtlemist lõpetada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin.
Vladimir Putin. Foto: Reuters/ScanPix

Vene president Vladimir Putini sõnul loodab ta, et Ukraina juhtkonnas võidab terve mõistus, kuna Moskva ei kavatse lõpetada Kiieviga suhtlemist.

«Loodan, et see provokatsioon ei ole lõplik valik ega saa meie partnerite lõplikuks valikuks ning võidab terve mõistus,» ütles Vene riigipea täna Sevastopolis nõupidamisel riigi julgeolekunõukogu liikmetega.

«Vaatamata Kiievi võimu soovimatusele pidada meiega täisväärtuslikke diplomaatilisi suhteid saadikute tasemel, ei kavatse me suhtlemist lõpetada. Me loome sellegipoolest võimalusi suhtlemise edendamiseks ja suhete hoidmiseks,» lisas Putin.

Lisaks mainis ta, et Kiiev võttis Krimmi diversioonikatse ette soovimatusest või suutmatusest täita Minski leppeid.

«Selge, milleks seda tehti - sest Ukrainas ei taheta või ei suudeta mingitel põhjustel täita Minski leppeid,» ütles Vene president. «Ja nad ei suuda selgitada omaenese rahvale tõsiseid möödalaskmisi sotsiaalmajanduslikus poliitikas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles