Video: Trump lasi eetrisse oma kampaania esimese telereklaami (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: Reuters/ScanPix

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump lasi täna eetrisse oma presidendikampaania esimese telereklaami, milles samastas Demokraatliku Partei kandidaati Hillary Clintonit korralageduse ja ebaseadusliku sisserändega.

Klippi näidatakse Floridas, Põhja-Carolinas, Ohios ja Pennsylvanias, mida peetakse valimistel otsustavateks osariikideks.

«Hillary Clintoni Ameerikas on süsteem kallutatud ameeriklaste vastu,» öeldakse 4,8 miljonit dollarit (4,2 miljonit eurot) maksnud reklaamis.

«Süüria põgenikud voolavad sisse. Riiki ebaseaduslikult tulnud ja kuritegudes süüdi mõistetud immigrandid saavad riiki jääda ning hakkavad saama kindlustusraha, hüpates järjekorra etteotsa. Meie piirid jäävad avatuks. Olukord ei parane, vaid muutub hullemaks,» lisab jutuvestja muusika saatel.

Trumpi kampaania on viimastel nädalatel olnud tõsistes raskustes ning üleeile otsustas ärimagnaat kahe kuu jooksul juba teist korda oma kampaaniameeskonna ümber korraldada.

Telekanali NBC andmeil on Clinton telereklaamidele praeguseks kulutanud 61 miljonit dollarit (53,9 miljonit eurot).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles