Smugeldajad paikavad Venemaal salaja teid (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: AFP/SCANPIX

Venemaale salakaupa smugeldavad jõugud on salaja parandanud Valgevenesse suunduvat teed, et hõlbustada kaubavedu, vahendab TASS.

Salakaubavedajad on parandanud Smolenski oblastis asuvat kruusateed, et lihtsustada raskeveokite liikumist, sõnas Smolenski oblasti piirivalveagentuuri kõneisik Aleksander Lasnenko. Teed on laiendatud ja tõstetud ning lisatud mahasõite.

Tee, mis ühendab Moskvat Minskiga, on tuntud smugeldajate lemmikmarsruut, kes üritavad vältida ametlikke tollipunkte. Piirkond on võetud nüüd valve alla.

Hiljuti peatati teel veokikolonn, mille laadungis oli 175 tonni Poola puuvilju 13 miljoni rubla väärtuses. Kaup konfiskeeriti ja hävitati.

Kohalik piirivalve, tolliametnikud ja politsei on kontrollinud sel aastal üle 73 000 Venemaalt Valgevenesse sisenevat sõidukit. Valgevenest suunduvate kaubaveokite hulk on möödunud aastaga võrreldes drastiliselt kasvanud, sõnas Lasnenko.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles