Video: narkodiiler kehastus vanameheks arvates, et pääseb politsei käest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkodiiler Chaune Miller kehastus vanameheks
Narkodiiler Chaune Miller kehastus vanameheks Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides Massachusettsis South Yarmouthis kehastus tagaotsitud noor narkodiiler vanameheks arvates, et nii pääseb ta politsei käest.

Politsei pidas «eaka» mehe kinni ta elukoha juures ning ilmnes, et tegemist oli relvastatud 31-aastase Shaun Milleriga, keda süüdistatakse narkokuritegudes, edastab wcvb.com.

Miller peab 31. augustil astuma Bostonis kohtu ette.

Prokuröride sõnul esitati aprillis Millerile süüdistus heroiini omamises selle müümise eesmärgil ja alates sellest üritas mees end võimude eest varjata. 

Politsei teatel said nad Milleri asupaiga kohta teate ja hoidsid ta elukohal silma peal. Kui politsei andis Millerile käsu majast väljuda, ilmus noore mehe asemel vana mees.

Politseinikud said kohe aru, et tegemist ei ole eaka mehega ja Milleri pettus paljastati.

Maja läbiotsimisel leiti  mustapesukorvist kaks peidetud relva ja ligi 30 000 dollarit sularaha.

Kohtunik Carmen Ortiz, USA alkoholi, sigarettide, tulirelvade ja lõhkeainete ameti Bostoni osakond, Barnstable`i ja Yarmouthi politsei tegid Milleri tabamiseks koostööd.

Miller teatas pärast kinnivõtmist, et ta ei tegele narkootkumidega ja on süütu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles