USAs saadeti seitse aastat poissi vägistanud mees 106 aastaks trellide taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Californias saatis kohus 106 aastaks trellide taha mehe, kes vägistas oma noort sugulast seitse aastat.

56-aastane Mario Hernandez alustas vägivallatsemisega kui poiss oli kolmeaastane ja see jätkus kuni lapse kümneaastaseks saamiseni, edastab The Independent.

San Bernardino kohtuniku Karen Schmaussi sõnul oli mees pika vangistuse ära teeninud, kuna lapse vastu suunatud seksuaalrünnakud kestsid aastaid.

Kohtus ilmnes, et mees manipuleeris poisiga mitmel viisil, kaasa arvatud andes talle maiustusi ning keeldudes koolitöödes abistamast.

«Kui poiss kasvas suuremaks ja ähvardas juhtunu avalikustada, lubas Hernandez, et tapab nii poisi kui ta venna,» teatas kohtunik.

Kui poiss oli kümneaastane, rääkis ta vägistamistest ja manipuleerimistest sõbrale, kes omakorda oma vanematele ning nende vanemate kaudu jõudis informatsioon poisi pereni.

Hernandez mõisteti süüdi alaealisega seksuaalvahekorras olemise eest ja pikka aega jätnud seksuaalvägivallas. Kohus määras talle maksimumkaristuse 3. juunil.

Kohtunike sõnul ei saa Hernendez enam kunagi ühtegi last vägistada ega ahistada, sest ta ei pääse oma eluajal vanglast välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles