Video: Linnapea jäi Suurbritannias valge pulbri ninna tõmbamisega vahele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doveri sadamalinna linnapea Neil Rix jäi videole kahtlast pulbrit ninna tõmmates.
Doveri sadamalinna linnapea Neil Rix jäi videole kahtlast pulbrit ninna tõmmates. Foto: Reuters/ScanPix

Doveri linnapea Neil Rixi ümber on kerkinud suur skandaal, sest lagedale on ilmunud video, kus linnapea tõmbab tualettruumis ninna valget pulbrit, kirjutab London Evening Standard. 

Internetti postitatud videos ütleb Rix endaga kaasas olevale mehele, et too enda järelt ukse sulgeks ja kellelgi siseneda ei laseks.

«Näed, mis see on?» küsis Rix endaga kaasas olevalt mehelt. Mees vastas jaatavalt ning utsitas linnapead suuremat triipu tõmbama.

Rix on meediale öelnud, et intsident juhtus 6-7 aastat tagasi ning ta oli sel hetkel purjus. Samuti olevat ta langenud väljapressimise ohvriks ja tema enda sõnul sunniti teda ainet ninna tõmbama.

Rix kinnitas, et linnapea ametist ta intsidendi tõttu taganeda ei kavatse. «Tunnen, et olen oma perekonda alt vedanud, aga ma saan sellest üle. Sõbrad ja perekond on mulle toetust pakkunud,» lausus Rix.

Linnapea sõnul on ta narkootikumide vastu ja ta ei teadnud, mida ta ninna tõmbab, sest oli sel hetkel purjus. Arvatakse, et tegu oli kokaiiniga. Samuti kinnitas linnapea, et videole jäänud isik oli tõepoolest tema.

Doveris sündinud ja kasvanud Rixist sai linnapea mais, varasemalt tegutses ta eraettevõtjana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles