Trump käis hääli püüdmas Detroiti afroameeriklaste koguduses (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump käis laupäeval hääli püüdmas Detroiti linnas mustanahaliste kirikus
USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump käis laupäeval hääli püüdmas Detroiti linnas mustanahaliste kirikus Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump käis laupäeval hääli püüdmas Detroiti linnas mustanahaliste kirikus, lubades sealsele kogudusele, et pingutab selle nimel, et töökohad ja jõukus oleks tagatud.

Trump jättis enda tavapärase bravuuri kõrvale ning pidas tagasihoidliku kõne, kus ütles, et on mustanahaliste kogukonna juurde tulnud selleks, et neid ja nende muresid kuulata ning väljendas poolehoidu keerulises majandusolukorras olevas linnas elavatele töötutele noortele.

«Pole midagi kurvemat sellest, kui rakendamata potentsiaali, hiiglasliku potentsiaaliga mustanahalised noorukid meie tähelepanuta jäävad,» rääkis magnaat. «Ilma nende energiata kaotab kogu meie riik. Me oleme üks rahvas. Ja kui kellelgi läheb kehvasti, on meil kõigil halb,» rääkis ta.

Good Faith Ministries International kiriku kogudus võttis Trumpi vastu viisakalt ning aplodeeris ta kõne ajal hooti. Vabariiklaste kandidaat üritab leevendada skepsist, mis ülekaalukalt rivaali Hillary Clintonit toetaval mustanahaliste kogukonnal tema vastu on.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles