Sakslane leidis isa pööningult aastakümneid vana skeleti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Saksamaal tegi mees õõvastava avastuse – ta leidis oma isa pööningult jäänused naisest, kes jäi kadunuks 40 aastat tagasi.

33-aastane mees oli ametis Alam-Saksi liidumaal Cloppenburgis asuva maja pööningu renoveerimisega, kui järsku ilmus kõdu ja lehtede alt nähtavale naise luukere. Skeletil olid seljas mitu jakki, samuti oli ta varustatud pükste ja kingadega.

Pärast uurimist ja hammaste analüüsi selgus, et jäänused kuuluvad 28-aastasele naisele, kes läks kaduma 1977. aastal, viis kilomeetrit kodust eemal. Võimude andmeil oli sakslanna varemgi korduvalt ära kadunud, enne kui jälle lagedale ilmus. Politsei väitel kannatas naine vaimuhaiguse all. Tal oli kolm last ja tema abikaasa suri 2012.

«Sedalaadi avastus on väga ebatavaline sündmus,» kõneles politsei kõneisik Josef Schade. «Arvame, et ta heitis tukastama ja külmus pööningul surnuks,» lisas ta. Politsei ei usu, et surmaga võinuks olla seotud ka keegi teine.

Remonti tegema tulnud poeg usub, et ta on esimene inimene, kes aastakümnete jooksul pööningul üldse käinud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles