Clinton: Trumpist mõtlemine tekitab mul allergia (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika Ühendriikide demokraatliku partei presidendikandidaat Hillary Clinton leidis teda kõne pidades tabanud köhahoole ootamatu süüdlase – selleks on tema konkurent Donald Trump, kellest mõtlemine hakkab tervise peale.

Clinton oli Ohio osariigis Clevelandis lavale ronimas, ise samal ajal kontrollimatult köhides. Seejärel keeras ta olukorra naljaks. «Iga kord, kui ma mõtlen Trumpist, tekib mul allergia,» teatas poliitik publikule. Rahvas vastas naeruga, kaasa plaksutas ka Clintoni kandidaat asepresidendiks Tim Kaine.

Samal ajal võib karta, et Clintoni tõsine köhahoog annab ainest juurde kriitikutele, kes väidavad, et 68-aastase naise tervis pole enam parimas seisus ning võib tema adekvaatsust presidendina segada. «Olen oma arstil saanud teada, et mul on hooajalised allergiad,» selgitas Clinton.

Samas laadis vastas tema avaldusele Trumpi kampaania juht Kellyanne Conway: Clintonil olevat hoopis allergia meedia vastu. Nii vabariiklased kui ajakirjanikud on Clintonit kritiseerinud selle eest, et ta pole üheksa kuu jooksul pidanud mitte ühtegi täiemõõdulist pressikonverentsi. 

Vaata Clintoni kommentaari allpoolasuvast videost. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles