Video: niru toidupakki naeruvääristanud Vene politseinik lasti lahti (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube'i kuvatõmmis

Vene politseinik sunniti pärast seda ametist lahkuma, kui oli internetti postitanud video, kus kritiseeris talle suurüritusel töötamise ajal eraldatud toitu.

Anonüümselt üles riputatud videos näeb, kuidas politseinik pakib lahti toidupaki, mis anti talle 12-tunniseks vahetuseks Vladivostokis majandusfoorumil ajal, ning analüüsib selle sisu, kirjutab BBC kohalikule meediale viidates.

Iroonilise reaktsiooni saatel laotab politseinik vaatajate ette kogu varanduse laiali: saiake, väike mahl, pasteet, pool tomatit, kurk, keedumuna ja saiatükid

«Ma kulutaksin oma kassile ka sada grammi toitu ostes rohkem,» kommenteerib mees ja lisab, et loodetavasti hakkab video Venemaal laialt levima ja sunnib siseministeeriumit tegudele.

Video jõudis tõesti nii Moskva kui ka Kaug-Ida meediasse, kuid politseiniku enda jaoks polnud sel lool õnnelikku lõppu. Kohaliku veebilehe Vl.ru teatel tuvastas siseministeeriumi sisejuurdluse osakond mehe isiku ja sundis tagasi astuma.

Juhtum jõudis ka opositsiooniliider Aleksei Navalnõinini, kes kirjutas oma populaarses blogis: «Nad toitsid teda nagu koera ja lasid ta lahti nagu koera.»

Majandusfoorum toimus eelmisel nädalal ja seda külastas ka riigi president Vladimir Putin.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles