Video: Putini autojuht sõitis end presidendi autoga surnuks (7)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Moskvas hukkus autoavariis Venemaa presidendi Vladimir Putini isiklik autojuht, kui presidendi BMW sattus laupkokkupõrkesse vastassuunast tulnud Mercedes-Benziga. Riigipead ennast autos ei olnud.

Autojuht – keda tuntakse ainult nimetähtede M.K. järgi – olevat olnud Putini lemmiksohver ning töökogemust oli tal rohkem kui 40 aastat.

Avarii toimus pealinna lääneosas Kutuzovi avenüül. Putini auto põrkas kokku masinaga, mis oli mingil põhjusel sattunud kiirtee vastassuunavööndisse. Politsei kinnitas õnnetuse toimumist, kuid keeldus avaldamast detaile.

Rusude koristamiseks kulus tunde ja sündmuskohale tekkis pikk liiklusummik. Presidendi autojuht sai silmapilk surma, Mercedese roolis olnud sohver viidi vigastatuna haiglasse.

Ametlikult Föderatsiooninõukogu omandisse kuulunud seitsmenda seeria BMW läks vanametallina mahakandmisele. Järgmisel aastal peaks Putin saama enda käsutusse esimese kodumaise luksuslimusiini «Kortež».

Vaata allpool turvakaamera salvestust õnnetusest. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles