Indias vahistati vägistamises kahtlustatavad arst ja põetaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissevaade Delhis asuvasse Apollo haiglasse.
Sissevaade Delhis asuvasse Apollo haiglasse. Foto: SCANPIX

Lääne-India maineka haigla arst ja põetaja võeti vahi alla, sest neid kahtlustatakse patsiendi vägistamises.

Kaks haiglatöötajad võeti eile vahi alla, kui Dengue palaviku tõttu haiglasse sattunud ohver oli teatanud, et mehed uimastasid ta ja vägistasid teda möödunud nädalavahetuse ajal kaks korda, kirjutab uudisteagentuur AFP.

Ohver on 19-aastane ning intsident toimus Gujarati osariigi Apollo haiglas.

«Esmane uurimine kinnitas vägistamist ja ohver on mõlemad süüdistatavad tuvastanud. Nad on vahi all,» ütles Gandhinagari linna politseiülem Vivendra Yadav AFP-le.

Yadavi kinnitusel on süüdistatavate vereproovid saadetud kohtulaborisse ning võimud vaatavad läbi ka turvakaamerasalvestisi.

Apollo haigla teatel teevad nad politseiga koostööd.

«Haiglapalatis, kus intsident toimus, töötab ööpäevaringselt 14 inimest ning lisaks on see varustatud kaameratega,» teatas haigla avalduses.

Tegemist pole esimese korraga, mil India haigla patsiendid on vägistamisohvriks langenud. Veebruaris süüdistas riigi idaosas Jharkhandis seksuaalse rünnaku tagajärjel haiglasse toimetatud teismeline haigla valvurit vägistamises.

Mullu registreeriti riigis kokku 34 000 vägistamist, kuigi tegelikud numbrid on tõenäoliselt veelgi suuremad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles