Norra mehele esitati süüdistus koduloomadega seksimises (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: AFP/SCANPIX

Mehe kodust, keda süüdistatakse võõrastesse taludesse sissemurdmises eesmärgiga nende lehmadega seksida, leiti ka üle kahe miljoni illegaalse seksuaalse kujutise, vahendab The Local.

Bergeni piirkonnast pärit kuuekümnendates eluaastates mees ilmus eelmisel neljapäeval süüdistatavana kohtusse, kus kohtunik nõustus pidama juhtumit «erakordse iseloomu» tõttu suletud uste taga.

Meest, kes arreteeriti 2015. aasta septembris, süüdistatakse korduvas loomade heaoluga seonduvate seaduste rikkumises. Väljaande Bergens Tidende kohaselt paljastas arreteerimisele järgnenud politseireid mehe kodust ka 2 217 391 ebaseaduslikku fotot ja 3496 videot, millest paljud kujutasid laste seksuaalset ärakasutamist.

Politseiadvokaat Sven Arne Dahl-Michelseni sõnul ulatuvad mehe rikkumised aastasse 2001.

«Osa juhtumist tegeleb loomadega seksuaalses vahekorras olemisega kahes farmis, mis ei kuulu temale. Tegemist on korduvate intsidentidega,» sõnas Dahl-Michelsen enne istungit.

Advokaadi sõnul ootab meest tõenäoliselt kolme aasta pikkune vangistus lasteporno omamise eest ning lisa-aasta loomade seksuaalse väärkohtlemise tõttu.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles