Bali saarel hukkus paadiplahvatuses Saksa turist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Indoneesias hukkus täna üks ja sai vigastada umbes 20 välismaalast, kui nende kiirkaatril plahvatas kohe pärast Bali saarelt teele asumist mootor, teatas politsei, täpsustades hiljem, et hukkunu oli Saksa turist.

«Plahvatus leidis aset viis minutit pärast paadi väljumist,» ütles kohalik politseiülem Sugeng Sudarso AFP-le, lisades, et alus oli vahejuhtumi ajal umbes 200 meetri kaugusel sadamast. «Üks naisreisija suri peahaavadesse.»

Esialgu ei ole selge, mis mootoriplahvatuse põhjustas. Politsei teatel saabus sündmuskohale pommirühm, et juhtunut uurida.

Võimude sõnul oli kiirkaater, mille pardal oli 35 välismaalasest reisijat ja neli meeskonnaliiget, teel Bali idaosas asuvast Padang Bai sadamast naabruses asuvale Gili Trawangani saarele.

Hukkunu rahvust ei ole avalikustatud. Kannatanute seas on Portugali, Saksamaa, Austraalia, Lõuna-Korea ja Suurbritannia turiste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles