Arstitudengid viskasid naljaviluks kolmandalt korruselt koera alla (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juulis Indias arstitudengite poolt kolmanda korruse rõdult alla visatud koer saab jälle kõndida, vahendab Times of India. 

Juulis sotsiaalmeediasse postitatud video India arstitudengitest, kes naljaviluks ühelt kolmanda korruse rõdult mõnekuuse koera alla viskavad, tekitas laialdast vastukaja, mis ühendas nii kohalikud loomaarmastaja ja neid mittesallivad inimesed.

Peale video nägemist koera otsima läinud aktivistid leidsid eest hingevaakuva looma, kes veterinaari juurde toimetati. Neljakuusel emasel koeral, kes sai nimeks Bhadra, oli kaks luumurdu ja ta ei saanud kõndida.

Nüüd kaheksakuuseks saanud Bhadra jalg vabastati lahasest ja ta saab oma uues Lõuna-Indias asuvas kodus terrassil vabalt linde taga ajada. 

Juhtunu on Indias tekitanud avaliku debati kohtusüsteemi üle, mis on loomapiinamise suhtes ükskõikne.

Kaks arstitudengit, kes koera enda lõbustamiseks rõdult alla viskasid, said kohtu poolt karistada vaid selle suure melu tõttu. Mõlemale mehele määrati umbes 2700 euro suurune trahv. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles