Viinis peksti mosleminaist (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria politsei
Austria politsei Foto: SCANPIX

Eile Austria pealinnas Viinis peksmise ohvriks langenud mosleminaise pere kinnitusel oli tegemist islamivaenuliku rünnakuga.

Türgikeelse ajakirja Haber Journal teatel oli 51-aastane naine, kes kandis pearätti, teel tööle, kui teda rünnati hommikul kella kuue paiku kohaliku aja järgi Van-der-Nüll-Gasse´i tänaval selja tagant.

Austria kodanikust naise sõnul lõi mees teda mitu korda vastu pead ning jätkas peksmist ka siis, kui ta maas lebas. Naise sõnul üritas ta end kaitsta ning mehe nägu kriimustada, kuid mees hammustas teda sõrmest. Kui naine hakkas karjuma, jooksis mees minema

Kahtlusalust pole tabatud. Ühe pealtnägija sõnul oli mees vanuses 20-30 eluaastat ning kandis beeži jopet. Teadaolevalt ei öelnud mees rünnaku ajal midagi ning naise tütre väitel olevat tema rünnaku ohvriks langenud ema tundnud mehe hingeõhus alkoholilõhna.

Politsei kinnitusel uurivad nad rünnakut, kuid selle motiivi on nende sõnul veel vara öelda.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles