89-aastane tööd rügav vanake sai imelise kingituse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
89-aastane jäätisemüüja Fidencio Sanchez.
89-aastane jäätisemüüja Fidencio Sanchez. Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

89-aastast mahlajää müüjat Fidencio Sanchezi, kes olenemata oma kõrgest east naerusuise näoga USAs Chicagos tööd teha rügab, ootab ees unistuste palgapäev, vahendab CNN.

Kollast nokatsit kandev Sanchez- kes nähtavalt jõupingutusi tegi, et enda ees lükata mahlajääd täis käru- tekitas üleilmse kaastundelaine, kui üks tema käest maiustust ostnud mees vanakese käest uuris, miks viimane endale ülejõu käivat tööd edasi teeb ja seejärel saadud vastuse sotsiaalmeediasse postitas.

«Ma tunnen, et mu keha hakkab mulle vastu. Mingil hetkel ei jaksa ma enam nii palju teha kui varem. Aga ma ei taha töötamist lõpetada,» sõnas Sanchez, kes oli sunnitud tööle naasma peale seda, kui tema tütar suri ja mehe õlule jäid töövõimetu naine ning lapselapsed. «Lapsed ei tohiks enne vanemaid surra,» sõnas nukker Sanchez läinud nädalal CNNile oma tütrest rääkides.

Klient, keda vanake sügavalt liigutas, lõi mehe toetuseks GoFundMe annetuslehekülje, lootes Sanchezile koguda veidi raha. Sinna juurde lisatud töötava Sancheze foto saavutas üleilmse menu kokku koguti talle rohkem kui 340 000 eurot. «Ma olen väga õnnelik ja tänulik. Varsti lõpetan ka töötamise,» sõnas Sanchez, kes loodab saadud raha eest endale ja naisele maja soetada ning võib-olla ka kuuldeaparaadi peale laristada.

Sanchez, kes jäi orvuks juba kuuekuuse imikuna, on ennast üleval pidanud 13. eluaastast saadik. Seetõttu ei ole ta kindel, kas soovib koheselt töötamise lõpetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles