Video: laps üritab äratada üledoosi saanud ema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika Ühendriikides jõudis maailma turvakaamera salvestis hirmunult nutvast väikelapsest, kes üritab edutult äratada üles oma poelettide vahele kokkuvarisenud ema.

36-aastane Mandy McGoweni nimeline naine kukkus politsei andmeil kokku pärast narkootikumide üledoosi Massachusettsi osariigis Lawrence`i linnas asuvas poes. Sündmuspaigale kutsutud politseinikud tunnistasid – ka nende jaoks oli vaatepilt kurnav.

«Südantlõhestav on näha last sellises olukorras,» lausus politseiülem James Fitzpatrick. Ehkki see polevat sugugi esimene juhus – mis tõestab narkosõltuvuse võimsust. Ametnike sõnul võeti laps ema hoole alt ära.

Massachusettsi osariiki on viimasel ajal tabanud heroiiniepideemia. Üledooside arv on seal rohkem kui kaks korda üle riigi keskmise. Lisaks heroiinile leiavad laialdast kuritarvitamist ka retseptiravimid.

Vaata kaadreid õnnetust lapsest allpoolasuvast videost. Hoatus – võib mõjuda häirivalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles