Brüsselis pussitati kahte politseinikku (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Belgia pealinnas täna toimunud rünnak, mille käigus sai vigastada kaks politseinikku, oli ilmselt terrorirünnak, teatas kohalik prokuratuur.

«Meil on tõendeid uskumaks, et tegu oli terrorirünnakuga,» ütles prokuratuuri esindaja Eric Van Der Sypt täna hommikul Schaerbeeki linnaosas Lambermonti tänaval toimunud intsidendi kohta.

Politseinike vigastused pole eluohtlikud. Üks neist sai noahoobi kaela, teine kõhtu. Neid rünnanud mehe pidas kinni politseipatrull, kes tulistas kahtlusalust jalga. Kinnipidamisel lõi kahtlusalune ühte politseinikku näkku, purustades korrakaitsja ninaluu.

Ründaja oli 43-aastane Belgia kodanik nimega Hicham D. Ründaja vigastused pole ohtlikud. Belgia meedia andmetel ei teinud mees politseinikke rünnates mingisuguseid avaldusi.

Täna pärastlõunal suleti pommiähvarduse tõttu tunniks ajaks ka linna Gare du Nord`i rongijaam. Tavapärane liiklus jätkus peale seda, kui pommirühm oli ala ohutuses veendunud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles