Vabariiklaste kontorisse USAs visati Molotovi kokteil (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A burned couch is shown next to warped campaign signs at the Orange County Republican Headquarters in Hillsborough, NC on Sunday, Oct. 16 2016. Someone threw flammable liquid inside a bottle through a window overnight and someone spray-painted an anti-GOP slogan referring to "Nazi Republicans" on a nearby wall, authorities said Sunday. State GOP director Dallas Woodhouse said no one was injured. (AP Photo/Jonathan Drew)
A burned couch is shown next to warped campaign signs at the Orange County Republican Headquarters in Hillsborough, NC on Sunday, Oct. 16 2016. Someone threw flammable liquid inside a bottle through a window overnight and someone spray-painted an anti-GOP slogan referring to "Nazi Republicans" on a nearby wall, authorities said Sunday. State GOP director Dallas Woodhouse said no one was injured. (AP Photo/Jonathan Drew) Foto: Jonathan Drew/AP

USA vabariiklaste kontorisse Põhja-Carolinas Hillsboroughs visati Molotovi kokteil ning selle kõrval asuva maja seintele joonistati haakrist koos sõnadega: «Natsivabariiklased kaduge linnast, või muidu,» teatasid kohalikud ametivõimud.

«Süttiv vedelik läks põlema hoones sees ja kahjustada said kontoris olnud mööbel ja seinad. Tegu oli Molotovi kokteiliga, mis visati vabariiklaste esindusse läbi akna,» seisis Hillsborough’ linnavalitsuse avalduses.

Põhja-Carolina valijaskonnas pole selget USA presidendikandidaadifavoriiti ja kõigutakse vabariiklasest Donald Trumpi ja demokraadist Hillary Clintoni toetamise vahel.

Eile hilisõhtul jõudis Clinton ka sotsiaalmeediakanalis Twitter vabariiklastele tehtud rünnaku hukka mõista. «Rünnak vabariiklaste kontorile Põhja-Carolinas ei ole aktsepteeritav. Olen väga õnnelik, et keegi viga ei saanud,» seisis selles.

Põhja-Carolina vabariiklased tänasid Clintonit toetusavalduse eest, kuid Trumpi lähenemine oli ründavam.

«Loomad, kes esindavad Hillary Clintonit ja demokraate Põhja-Carolinas viskasid just meie kontorisse Molotovi kokteili, sest oleme võitmas,» seisis tema eileõhtuses Twitteri postituses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles