Argentinas tappis mees oma endise tüdruksõbra ja veel kaks naist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid mõned päevad tagasi toimusid mitmel pool Argentinas ja naaberriikides naistevastase vägivalla vastu massimeeleavaldused. Protestimarss Mehhikos.
Vaid mõned päevad tagasi toimusid mitmel pool Argentinas ja naaberriikides naistevastase vägivalla vastu massimeeleavaldused. Protestimarss Mehhikos. Foto: EDGARD GARRIDO/REUTERS

Argentinas tappis võitluskunstide õpetamisega tegelev mees oma endise tüdruksõbra ning tema õe ja vanaema, teatasid pühapäeval võimuesindajad.

Vaid mõned päevad tagasi toimusid mitmel pool Argentinas ja teistes Ladina-Ameerika riikides naistevastase vägivalla vastu massimeeleavaldused, mis vallandusid seoses 16-aastase tüdruku vägistamise ja võika tapmisega kuu alguses. Ametliku statistika kohaselt tapetakse Argentina koduvägivallas naine iga 36 tunni jooksul.

Veretöö leidis aset riigi lääneosas asuvas Godoy Cruzi linnas. Politseinike andmetel oli 30-aastane mõrtsukas relvastatud püstoli ja noaga. Rünnakus said raskelt vigastada ka seitsmekuune tüdruk ja 11-aastane poiss.

Mees üritas maja õhku lasta avades gaasi ja süüdates küünla, kuid politsei jõudis enne kohale ja neil õnnestus plahvatus ära hoida.

Kohaliku politseiülema Roberto Munozi kinnitusel on mõrvar vahistatud.

Mendoza provintsi julgeolekuministri Gianni Venier täpsustuse kohaselt said rünnakus surma 30-aastane naine, tema 45-aastane õde ja 80-aastane vanaema. Mitmete noahaavadega poiss ja kuulihaavadega väikelaps toimetati haiglasse. Vigastusteta pääses üheksa-aastane poiss, kel õnnestus ennast ära peita.

"See psühhopaat otsis poissi, kes oli end ära peitnud," märkis Venier.

Kohaliku haigla juhataja Raul Rufeili sõnul on laste vigastused rasked. Esialgu pole selge, kas lapsed olid ründajaga suguluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles