Ameerika politsei jahib automaadiga relvastatud lapsepilastajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Vance.
Michael Vance. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikide Oklahoma osariigi politsei otsib taga meest, kes laskis maha kaks inimest ning haavas ka mitut korrakaitsjat.

Võimud avaldasid, et said väljakutse, kui Wellstoni väikelinna lähedase kiirtee juures kõlasid lasud. Kui politseinikud jõudsid kohale, avas Michael Vance`i nimeline kahtlusalune nende pihta automaadist AK-47 tule. Sealtsamast leiti kaks surnukeha, keda usutakse olevat Vance`i pereliikmed.

Mõlemad politseinikud said tabamuse jalgadesse. Vance ärandas koos kellegi kaasosalisega politseiauto ning sõitis sellega treileriparki, kus röövis ühele naisele kuulunud haagissuvila. Naist tulistati, kuid ta ei vajanud haiglaravi.

Vance`i kaasosaline on juba kinni võetud, kuid mees ise on endiselt jooksus. Politsei teatas, et Vance võeti alles hiljuti vahi alla, süüdistatuna lapse seksuaalses ärakasutamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles