Clinton on kindel, et FBI juurdlus teda süüdi ei mõista (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. Foto: Reuters/ScanPix

USA demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton avaldas eile veendumust, et Föderaalse Juurdlusbüroo uus uurimine tema elektronkirjavahetuse osas välisministriks oleku päevil ei muuda büroo varasemat otsust, mille kohaselt talle süüdistust ei esitata.

«Ameerika rahvas väärib, et nad saaksid viivitamatult teada kõik faktid,» ütles presidendivalimiste soosik esimeses kommentaaris pärast FBI teadet juurdluse taasavamisest. «On esmatähtis, et büroo selgitaks igasuguse viivituseta, millega on tegemist.»

«FBI direktor James Comey ütles, et ei tea, kas kõnealused elektronkirjad on tähtsad või mitte,» lausus Clinton. «Ma olen kindel, et millega ka tegemist poleks, ei muuda see juulikuist otsust,» lisas ta.

FBI teavitas eile USA seadusandjaid, et on avanud uue juurdluse seoses Clintoni elektronkirjavahetusega. Direktor Comey sõnul kavatseb agentuur välja selgitada, kas uutes avalikuks tulnud e-kirjades on salajast informatsiooni. Ühtlasi antakse hinnang nende tähtsuse kohta uurimisele.

New Yorgi börsid pöörasid pärast teadet uuest juurdlusest Clintoni elektronkirjavahetuse osas langusse

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles