Rootsi zombijooksust võttis osa 2000 inimest (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockholmi zombiparaad augustis.
Stockholmi zombiparaad augustis. Foto: SCANPIX

Umbes 2000 inimest võttis osa eile Örebro linnas toimunud üritusest «Jookse elu eest», kus osalejad pidid põiklema mööda sadade tänavatele lastud zombide eest, vahendab The Local.

Üritus oli inspireeritud sarjast «Kõndivad surnud» ning osalejad pidid läbima 6,5 kilomeetri pikkuse raja nii, et vähemalt üks kolmest «elust» ehk vööle kinnitatud plastiklipikust neile alles jääks.

Peale sadade rada ääristavate zombide oli trajektooril ka mitmeid muid takistusi, tehes jooksu veelgi keerulisemaks.

29-aastane lasteaiakasvataja Elin Kvarnström sõnas Rootsi uudisteagentuurile TT, et suutis raja läbida kahe eluga. «See oli väga lahe. Üks karmimaid asju, mida ma teinud olen. Tõesti tekkis tunne, et pidin oma elu eest jooksma, kuna igal pool luurasid zombid ja sarjast tuttavad stseenid olid väga realistlikud.»

Üritust korraldanud rühmituse Batalj kõneisiku Erik Haneskogi sõnul ei olnud jooksul võitjaid. «Oluline oli üritust võimalikult palju nautida,» sõnas Haneskog.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles