Egiptuse tulvades on hukkunud vähemalt 22 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Egiptuses on viimase nelja päeva jooksul saanud üleujutustes ja paduvihmast tingitud õnnetustes surma vähemalt 22 ja kannatada 72 inimest, teatas tervishoiuministeerium täna.

Ministeeriumi esindaja Khaled Megahed ütles, et ohvrite arv võib olla kõrgem, kuna mõned hukkunud võidi maha matta ilma võime teavitamata.

Sügisel ja talvel toovad paduvihmad Egiptuses peaaegu igal aastal kaasa üleujutusi.

Valitsus teatas eile 50 miljoni Egiptuse naela (5 miljoni euro) eraldamisest tulvades kannatanud piirkondade, sealhulgas Sohagi, Lõuna-Siinai ja Punase mere ranniku äärsete linnade abistamiseks.

Ajalehed Al-Masry Al-Youm ja Al-Watan kirjutasid, et Ras Gharibi elanikud blokeerisid eile peaminister Sharif Ismaili autokolonni, avaldades protesti tema valitsuse liiga aeglase reageerimise üle loodusõnnetusele.

Suessi kanali suudmes asuv Ras Gharib on üks kõige rohkem kannatanud piirkondi, seal sai üleujutustes surma üheksa inimest.

Sohagi provintsis hukkus üleujutusest põhjustatud bussiõnnetuses kuus inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles